close
نازچت
مصرف زیاد تنقلات در عید و مشکل سوء هاضمه

فان پارسی | پایگاه تفریح و سرگرمی پارسی زبانان

ارتباط از طریق یاهو مسنجر
1
محل تبلیغات شما
2
محل تبلیغات شما
3
محل تبلیغات شما

عضویت درخبرنامه

تبلیغات شما

مصرف زیاد تنقلات در عید و مشکل سوء هاضمه
بازديد : 427

مصرف زیاد تنقلات در عید و مشکل سوء هاضمه



 زیاده‌روی در مصرف آجیل، شیرینی و شکلات می‌تواند سوء‌هاضمه در پی داشته باشد همچنین در رشد کوکان اثر منفی بر جای بگذارد.

مریم شیرمستی ، با اشاره به نزدیک شدن ایام نوروز و افزایش مصرف تنقلات در این ایام، اظهار کرد: در این ایام چون معمولا از خوراکی‌های با ارزش غذایی و کالری بالا استفاده می‌شود و افراد به دلیل تعطیل بودن ادارات و مدارس تحرک کمتری دارند، احتمال بروز چاقی و اضافه وزن بیشتر است.

 

وی ادامه داد: زیاده روی در مصرف آجیل، شیرینی و شکلات و افزایش دفعات و حجم مصرف این تنقلات می‌تواند سوء‌هاضمه در پی داشته باشد و به علاوه در رشد کوکان اثر منفی بر جای بگذارد.

 

به گفته این کارشناس تغذیه، چون در این ایام مصرف تنقلات بیشتر است توصیه می‌شود افراد مصرف برنج و نان را در وعده‌های غذایی اصلی خود محدود کنند و بیشتر از غذاهای سبک از جمله سوپ و کوکو استفاده نمایند.

بهتر است در این ایام مصرف نوشیدنی‌های شیرین از جمله نوشابه و دلستر و همچنین  سس همراه با سالاد کمتر مصرف شود.




http://up.funpar30.ir/up/funper30/Pictures/post/92/12/salamat/tavagholat%20(2).jpg




وی در ادامه در خصوص مصرف آجیل و خواص آن یادآوری کرد: آجیل‌ها دارای چربی‌های مفید و غیراشباع هستند و می‌توانند برای قلب مفید باشند به علاوه اسیدآمینه "آرژنین" موجود در آن برای ترشح هورمون رشد کودکان مفید است.

 

سلنیوم، منیزیم، فسفر و آهن از دیگر ریز مغذی‌های موجود در آجیل است که این کارشناس تغذیه از آنها نام برد.
شیرمستی به افرادی که چربی خون بالا دارند توصیه کرد مصرف آجیل را محدود کنند و از آجیل‌های خام و غیرشور استفاده کنند.

 

بهتر است شیرینی‌های عید هم کوچک و خشک باشند و از مصرف شیرینی‌های خامه‌ای پرهیز شود.
به گفته این کارشناس تغذیه، نان برنجی و نان نخودی بهترین انواع شیرینی برای ایام نوروز هستند، خصوصا نان نخودی که برای افرادی که مزاج سرد و مشکلات مفصل دارند مفید است.

 

شیرمستی توصیه کرد: از شیرینی‌هایی که دارای گردو هستند بیشتر استفاده شود.
وی در خصوص شکلات عید هم افزود: بهتر است به جای استفاده از آبنبات و تافی‌ها از شکلات تلخ استفاده شود که منیزیم بالایی دارد.
این کارشناس تغذیه به افراد دیابتی، افراد مبتلا به کبد چرب و همچنین افرادی که آرتروز دارند، توصیه کرد: کمتر شیرینی و شکلات مصرف کنند.

منبع:isna.ir



موضوع: سلامت,تغذیه سالم,
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

[تبادل لگو با ما]

دوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان مادوستان ما
تمامی حقوق مطالب برای این سایت محفوظ میباشد. قالب طراحی شده توسط: برگ گراف و ترجمه شده توسط : قالب گراف